Diensten


van Vloervernieuwing.nl


Diensten van Vloervernieuwing.nl

Jaarlijks bedienen wij honderden klanten, met ons 34-tallig team van project specialisten staan wij graag voor u klaar. Wij werken met evenveel plezier en volharding aan een project van een particulier of aan een groot project van een bedrijf of organisatie. En of wij nu slechts eenmaal bij u over de vloer mogen komen, op periodiek wij zullen niet verslappen in onze inzet.

Geen vlek is ons te gek, geen klus te groot. Van meubels en vloeren reinigen tot het leggen van houtenvloeren, gietvloeren of coaten van vloeren wij doen het met veel plezier. Veel bedrijven zien ons graag (terug) komen voor het onderhoud van de duizenden vierkante meters vloeren die wij jaarlijks professioneel onderhouden.

Nieuwe vloer of onderhoud?


Onze professionele parketteurs leggen visgraatparket tot massief eiken vloeren

Een nieuwe houten vloer laten leggen? Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe houten vloer willen we graag voor je leggen. Maar soms is de bestaande houtenvloer in een betere staat dan gedacht. In dat geval kan het veel voordeliger zijn om de houten vloer te laten vernieuwen en te onderhouden. We zeggen niet voor niets: onderhoud is behoud!


Aan u de keus. 

De veelzijdige vloer die bij jou past


Een gietvloer past in elke ruimte in huis. Door de veelzijdige mogelijkheden, is het mogelijk om de gietvloer geheel naar jouw eisen en wensen aan te brengen. Houd je van rust en ruimtelijk, dan is een gietvloer in een zachte, lichte kleur ideaal om rust te creëren. Mag het van jou lekker stoer, dan adviseren we een warme kleur. Voor een beetje art in huis realiseren we een gietvloer met een fantastisch design.


Uw betonvloer voorzien van een vloercoating? Dan kunt u kiezen uit een kunststofvloerafwerking van epoxy of polyurethaan.

Op zoek naar een vloer met een hoge slijtvastheid, chemische en mechanische bestendigheid, dan kunt u kiezen voor een epoxy vloerafwerking.

Specialisten in het reinigen van zachte vloeren


Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tapijtreiniging zijn wij in staat om vlekken snel te herkennen en aan te pakken. Wij kunnen u zeer gericht advies geven, een tapijtreiniging uitvoeren of een onderhoudsplan voor jouw tapijt, vloerbedekking of inloopzonde opstellen. Ook reinigen wij jaarlijks vele Inloopzones.


Geen vlek is voor ons te gek!

Meubels reinigen voor een fris effect zonder grote investering


Meubels reinigen en impregneren in bioscopen en theaterzalen of bij u thuis behoort tot een van onze specialisaties. Door meubels zoals stoelen te reinigen, kunt u een investering in nieuwe stoelen, stoffering of zelfs vloerbedekking uitstellen.

Impregnatie zorgt ervoor dat meubels langer schoon blijven.


Laat uw meubels reinigen door Vloervernieuwing.nl. Voor ons is geen vlek te gek! 

Overige diensten


Geen vlek is ons te gek, geen klus te groot of te klein. Wij willen u graag van dienst zijn.


 

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.