Grote vloeren egaliseren met een egalinepomp

Grote vloeren egaliseren met een egalinepomp

G.O.P. de Boer uit Stadskanaal is uw betrouwbare partner voor vloeregalisatie. Of u nu een particuliere klant bent of een bedrijf met kleine of zeer grote vloeren, wij staan voor u klaar om uw vloeren efficiënt te egaliseren.

Onze diensten omvatten:

 1. Deskundig Advies: We begrijpen dat elke vloer uniek is. Daarom bieden we persoonlijk advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie.

 2. Efficiënte Egalinetechnieken: Met behulp van moderne apparatuur, waaronder onze Egaline Pomp, kunnen we snel en nauwkeurig grote oppervlaktes egaliseren. Of het nu gaat om een woonhuis, kantoorpand of industrieel complex, we hebben de expertise en middelen om het werk te klaren.

 3. Kwaliteit en Vakmanschap: Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een gelijkmatige en strakke afwerking. We streven naar perfectie en leveren altijd hoogwaardig werk.

 4. Flexibiliteit: We passen ons aan uw planning aan. Of het nu gaat om een spoedklus of een groter project, we zorgen ervoor dat het werk op tijd wordt voltooid.

 5. Gietvloeren: Na het egaliseren kunnen we uw vloer verder afwerken met een prachtige gietvloer. Dit geeft uw ruimte een moderne en naadloze uitstraling.

Kortom, bij G.O.P. de Boer bent u verzekerd van een professionele en efficiënte service voor al uw vloeregalisatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Efficiënt werken met de Egaline Pomp.

Bij het egaliseren van vloeren zijn er twee methoden: handmatig mixen en het gebruik van een egaline pomp.

Laten we eens kijken naar de verschillen tussen beide, en de voordelen van de egaline pomp

Handmatig mixen

 • Bij normaal egaliseren wordt de egaline handmatig door twee personen verwerkt. Zak voor zak wordt de egaline aangelengd en op de vloer verspreid.
 • Deze methode werkt goed tot een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter en bij geringe laagdikte (ongeveer 3 mm).
 • Het nadeel is dat het arbeidsintensief is en niet efficiënt voor grotere oppervlaktes.

Egaline pomp

 • Bij grotere, aaneengesloten vloeren en verdiepingsgebouwen biedt het gebruik van een egaline pomp flinke voordelen.
 • Tijdbesparing: Het verpompen van egalisatie spaart tijd en rugbelasting.
 • Kwaliteit en vlakheid: De egalisatie wordt gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een hoge vlakheid en constante kwaliteit.
 • Bereikbaarheid: Zelfs verdiepingen zijn met de slang bereikbaar.
 • Prijsvoordeel: Het aantal vierkante meters dat per dag verpompt kan worden, ligt boven de 2000 m², wat gunstig kan zijn voor de prijs per vierkante meter.

Kortom, de egaline pomp is een efficiënte en praktische keuze voor grotere vloeren en complexe projecten.

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.