Onderhoud van harde vloeren

Harde vloeren en hun eigenschappen

Reinigen en onderhouden van harde vloerbedekking lijkt zo gemakkelijk. Simpel voorzien van een polymeerlaag en de vloer kan er weer jaren tegen. Echter, niets is minder waar! De keuzen van de vloer en zelfs de basisafwerking bij een nieuwe installatie kan een latere keuze voor onderhoudsmethodieken beïnvloeden. Het herkennen van de vloermaterialen en hun historie is dan ook een eerste vereiste.

Onafhankelijk advies

Een advies van Vloervernieuwing.nl beschermt uw investering en geeft uw vloer de aandacht die hij nodig heeft. Vloervernieuwing.nl kan voor u inventariseren wat voor vloersoorten er in het gebouw aanwezig zijn en adviseert voor iedere aanwezige soort vloer een passende reinigings- en/of onderhoudsoplossing. Punten van aandacht tijdens een inventarisatie kunnen zijn:

  • Vloersoort herkenning (Marmoleum, PVC, Rubber, etc.).
  • Bepalen verkeersstroom en intensiteit.
  • Vastleggen historie van de vloer.
  • Relatie bepalen tussen vloerafwerking en toepassing.
  • Resultaat en programma van dagelijks onderhoud.

Kwaliteitswaarborg

Een belangrijk gegeven is de toetsing van de keuze in de praktijk. Een proefneming en een advies op maat voegen immers woord bij daad! Niet één vloer is gelijk. Vloervernieuwing.nl biedt de mogelijkheid om een demonstratie te verzorgen teneinde het resultaat en de te volgen werkwijze vast te leggen. Hiermee wordt tevens de kwaliteit van de aangeboden oplossing vastgelegd. Vloervernieuwing.nl combineert het leveren van diensten en producten zodanig dat u ook zelf, of in samenwerking met uw schoonmaakbedrijf, uw vloer op een juiste manier onderhoudt.

Met behulp van Vloervernieuwing.nl is ook u geen vlek te gek!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.