Arturo coatingvloer PU

Een coatingvloer leggen wij voor jou geheel naar eigen stijl. Hiervoor maken we gebruik van het systeem van Arturo PU. Dit is een elastische gietlaag voor cement- en gipsgebonden ondergronden. Hiermee is het mogelijk om een coatingvloer in diverse kleuren met decoratieve toepassingen te realiseren. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is te combineren met zowel een landelijke als een industriële of een robuuste stijl. Dat maakt de vloer geschikt voor onder andere woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, showrooms, winkels en restaurants.

Veelzijdige coatingvloer

De Arturo PU coatingvloer past perfect bij de functie van de ruimte en de stijl van de gebruiker. Door de veelzijdige toepassingen is het mogelijk om jouw eisen en wensen te vertalen naar een uniek vloerdesign dat niet verkleurt. De vloer is gemakkelijk te onderhouden, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming.

Coatingvloer afwerken

Voor het afwerken van de coatingvloer gebruiken wij Arturo PU2030 in ruimtes met een lichte belasting, zoals woningen, winkels, kantoren, restaurants en showrooms. Als een gietvloer licht tot middelzwaar wordt belast, zoals in scholen, musea, drukkerijen, technische ruimtes, huizen van bewaring, ziekenhuizen en laboratoria, adviseren wij Arturo PU2060. Deze coatingvloer is hard elastisch en heeft een goede chemicaliënbestendigheid.

De toplak voor een coatingvloer is verkrijgbaar voor zowel gekleurde als transparante toplagen. Ook in de toplaag is weer keuze: zijdeglans, zijdemat, glans, mat, 1-C of 2-C. Daarnaast biedt Arturo de mogelijkheid om de coatingvloer af te werken met een antislip toplak.

Duurzame coatingvloer

Arturo draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Hiervoor voldoet het bedrijf aan Europese EPD’s (Environmental Product Declarations) voor bouwfabrikanten. Het Eco Institute voert kwaliteitscontroles uit. Een volledig gecertificeerd productieproces en kwaliteitscontrole staat bij Arturo hoog in het vaandel.

Voordelen coatingvloer Arturo PU

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Blijvend elastisch
  • Stevige toplaag: slijtvast
  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • Hoge mate van UV-stabiliteit onder normale daglichtbelasting
  • Altijd verwerkt door gecertificeerde vloerleggers van Vloervernieuwing.nl

Bij elk interieur past een Arturo PU coatingvloer. Match your style!

Bekijk hier de brochure van Arturo Color Collection

 

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.