Vloervernieuwing.nl specialist in vloeren leggen


Houten, Gietvloeren, PVC vloeren of industriële vloeren


Vloervernieuwing.nl specialist in vloeren leggen

G.O.P. de Boer van Vloervernieuwing.nl is specialist in het leggen van nieuwe vloeren, waaronder houten, PVC-, giet- en industriële vloeren.

Wist u dat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in het leggen van vloeren, maar als dealer van diverse merken ook voordelig vloeren kunnen inkopen? Of het nu gaat om een houten vloer of een PVC vloer, dankzij onze dealerschappen vinden wij altijd de beste aanbiedingen voor u!

Bekijk hier ons assortiment PVC vloeren.

De diverse soorten vloeren die wij voor u kunnen leggen.

Een PVC vloer laten leggen

Welkom bij G.O.P. de Boer Vloervernieuwing.nl, uw specialist in het leggen van hoogwaardige PVC-vloeren voor zowel bedrijven als particuliere woningen. Met trots bedienen wij de regio’s Groningen, Drenthe en Friesland.

Onze vakmensen staan klaar om uw ruimtes te transformeren met duurzame, stijlvolle en praktische PVC die aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een moderne kantoorruimte, een strakke winkelvloer of een gezellige woonkamer, wij leveren maatwerkoplossingen van topkwaliteit.

Wij zijn onder andere officiële dealer van Belakos PVC vloeren.

Houten vloeren leggen

Bij Vloervernieuwing.nl zijn we gepassioneerd over het leggen van prachtige nieuwe houten vloeren die de tand des tijds doorstaan. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die een professionele uitstraling wil of een particulier die zijn huis wil verfraaien, wij hebben de perfecte houten vloer voor jou.

  • Eikenhouten Visgraatvloeren.
  • Massief Eiken Vloeren.

Houten vloeren laten leggen in Groningen of Drenthe, vraag het aan Vloervernieuwing.nl

Gietvloeren leggen

Welkom bij G.O.P. de Boer. van Vloervernieuwing.nl, uw specialist in het leggen van hoogwaardige gietvloeren voor zowel bedrijven als particuliere woningen. Met trots bedienen wij de regio's Groningen, Drenthe en Friesland. Onze vakmensen staan klaar om uw ruimtes te transformeren met duurzame, stijlvolle en praktische gietvloeren die aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een moderne kantoorruimte, een strakke winkelvloer of een gezellige woonkamer, wij leveren maatwerkoplossingen van topkwaliteit.

Inloopzones realiseren

Bij G.O.P. de Boer van Vloervernieuwing.nl realiseren we inloopzones voor zowel bedrijven als particulieren. Een goede inloopzone is een waardevolle toevoeging aan elke ruimte, of het nu uw kantoor of bijkeuken is.

Enkele belangrijke punten:

  • Bescherming van Vloeren.
  • Schoonmaaktijd Besparen.
  • Werkgebied Groningen en Drenthe.

Kortom, een goed geplande inloopzone is een slimme investering die bijdraagt aan een schoner gebouw en de levensduur van uw vloer verlengt.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.