G.O.P. de Boer: Uw PVC Vloerspecialist

G.O.P. de Boer: Uw PVC Vloerspecialist

Bent u op zoek naar hoogwaardige PVC vloeren voor zowel uw bedrijf als particuliere woning? Zoek niet verder!

G.O.P. de Boer is gespecialiseerd in het leggen én leveren van PVC vloeren. Als erkende dealer van diverse merken, waaronder de kwalitatieve PVC vloeren van Belakos, bieden wij een uitgebreid assortiment.

Bij G.O.P. de Boer van Vloervernieuwing.nl streven we naar hoogwaardige producten en op maat gemaakte oplossingen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de beste PVC vloer voor uw specifieke situatie. Wij verzorgen niet alleen het vakkundig leggen van de vloer, maar ook een perfecte afwerking. Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit!

Aangezien onze focus voornamelijk op projectmatig werk ligt, hebben wij geen fysieke showroom. Alle stalen zijn echter beschikbaar op aanvraag en worden met plezier volledig vrijblijvend naar u opgestuurd.

In onze bespreekruimte op locatie presenteren wij de meest actuele vloersoorten op borden. U bent van harte welkom om deze op afspraak bij ons te komen bewonderen.

PVC vloeren van Belakos

De uitgebreide PVC vloeren van Belakos staat garant voor een dosis geluk op de vloer. De PVC vloeren zijn, naast duurzaam en slijtvast, ook waterbestendig en vuilafstotend.

Als u doorklikt kunt u hier online al de modellen, Palazzo, Palazzo Visgraat XL, Attico Visgraat XL en de Attico gewone plank bekijken.

Voor elke kleur hebben we een aparte pagina met diverse foto's van de houtnerven

Alle producten van Belakos hebben het  A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot?

Bekijken

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.