Vloeronderhoud


Reiniging en Onderhoud voor Elke Vloer!

Ontdek onze diverse diensten, waaronder particuliere woningen, vloeronderhoud voor bedrijven, vloeronderhoud voor onderwijs, en de zorgsector. Dit zijn slechts enkele van onze specialiteiten, en we bieden een breder scala aan oplossingen.

Reiniging van de vloer bij u thuis

Laat je vloer stralen: professionele reiniging thuis

Met jarenlange ervaring zijn wij bij Vloervernieuwing.nl echte vloerexperts op de particuliere markt. Wij combineren ervaring met de nieuwste technieken voor prachtige en goed onderhouden vloeren. Kies voor onze reinigingsoplossingen en ervaar een hoog serviceniveau, of het nu gaat om houten vloeren, natuursteen, tapijten of meubels. Onze diensten worden wekelijks streng gecontroleerd. We bieden ook randproducten zoals inloopzones, reinigingsmiddelen en stoelglijders. Vertrouw op onze deskundigheid voor een stralende vloer!

Vloeronderhoud voor het onderwijs

Optimaal vloeronderhoud voor onderwijsinstellingen, inclusief gespecialiseerde reiniging van schoolgebouwen tijdens vakantieperiodes.

Ontdek onze expertise in vloeronderhoud voor onderwijsinstellingen bij Vloervernieuwing.nl. Wij begrijpen als geen ander de belasting die deze vloeren ondergaan. Met jarenlange ervaring bieden wij efficiënte, kosteneffectieve en hygiënische oplossingen om elke vloer nieuw leven in te blazen. Vertrouw op ons vakmanschap!

Vloeronderhoud voor de zorgsector

Stralende vloeren, zorgvuldig onderhouden. Onze zorg voor uw zorgomgeving!

Vloervernieuwing.nl is toonaangevend in de zorgsector, met klanten zoals ziekenhuizen en verpleegtehuizen. We begrijpen de specifieke behoeften van deze instanties en zijn bedreven in het werken in diverse omgevingen, waaronder medische laboratoria, operatiekamers, cleanrooms en gesloten afdelingen (PG, somatiek).

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.