Meubels reinigen voor oa: bioscopen & theaters


Meubels reinigen voor oa: bioscopen & theaters

Met ruim 35 jaar ervaring is G.O.P. de Boer de specialist op het gebied van grondige reiniging van stoffen meubels, banken en fauteuils. Wij werken voornamelijk in Groningen, Drenthe en in Friesland.

G.O.P. de Boer beschikt over de beste technieken en de nieuwste machines om vervuilde meubels weer nieuw leven in te blazen.

Meubels reinigen voor een frisse bioscoop- of theaterzaal zonder grote investering

Bioscoop en theater zijn veel bezochte plekken voor een ontspannen avondje uit. Lekker onderuitgezakt een mooie film of voorstelling bekijken. Echter, gedurende een bioscoop- / theaterseizoen nemen honderden bezoekers plaats op dezelfde stoel. Na verloop van tijd komen er vlekken en onaangename geurtjes in de bekleding. Periodiek de meubels reinigen en impregneren in bioscoop- en theaterzalen draagt bij aan een goede hygiëne en een betere klantbeleving.

Meubels reinigen zonder grote investering

Meubels reinigen en impregneren in bioscopen en theaterzalen behoort tot een van onze specialisaties. Door de stoelen te reinigen, kunt u een investering in nieuwe stoelen, stoffering of vloerbedekking uitstellen. Met name impregnatie zorgt ervoor dat de stoelen langer schoon blijven.

Meubels reinigen met sproei extractie

Voor het reinigen van stoelen maken we gebruik van de sproei-extractiemethode. De sproei-extractiemethode is zeer effectief om hardnekkige en oude vlekken te verwijderen. In de stoelen en / of vloerbedekking spuiten we water met een reinigingsmiddel dat ook direct weer wordt opgezogen. De diepste vervuiling halen we met deze methode uit de stoelen.

Frisse zalen & tevreden gasten

Om ervoor te zorgen dat de stoelen na reiniging zo lang mogelijk mooi blijven, adviseren wij om door middel van impregnatie een beschermlaag op de stoffering aan te brengen. De schone stoelen laten uw bioscoop- en / of theaterzaal er weer als nieuw uitzien.

Laat uw meubels reinigen door Vloervernieuwing.nl. Voor ons is geen vlek te gek!

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.