Woonbeton in de lak!

Steeds vaker zien we woonbeton toegepast worden. Het is een stoere, eigentijdse en stijlvolle betonvloer voor binnen, al dan niet in kleur afgewerkt. Dit type beton is geschikt voor alle vertrekken in woningen, bedrijfspanden en winkels, kleurvast en uiterst geschikt voor vloerverwarming.

Woonbeton is eenvoudig te onderhouden door het aanbrengen van een PU-lak op de vloer. In opdracht van architectenbureaus, stukadoorsbedrijven en aannemers voorzien wij woonbetonvloeren van deze coating.

Ons uitgebreide productassortiment, variërend in glans (of juist matheid) en kleuring, biedt eindeloze mogelijkheden voor elke wens.

Woonbeton met GOP-PU-lak zorgt voor een vrije en creatieve vloervormgeving met vrijwel onbegrensde kleuren en designs. Diverse referentieprojecten zijn beschikbaar, en demo-materiaal wordt op aanvraag verstrekt.

Geïnteresseerd in een stoere, eigentijdse woonbetonvloer? Wij bieden kleurvast, vloerverwarming-vriendelijk woonbeton met GOP-PU-lak voor eindeloze designopties. Wil je ook zo'n vloer? Vraag nu een offerte aan voor jouw perfecte betonoplossing!

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.