Veel gestelde vragen

FAQ Houten vloeren

Ja! Naast het renoveren van houten vloeren en parket kunt u ook bij ons terecht voor het leggen van deze vloeren. Of het nu gaat om een planken vloer of een traditionele parketvloer.

FAQ PVC Vloeren

Eerlijk! Nee.

Maar wij zouden haast zeggen: bijna wel. Een PVC vloer heeft een zeer hoge slijtvastheid, maar ook PVC is niet onverwoestbaar.

Indien u met een scherp voorwerp met kracht over de PVC vloer zou krassen, dan zullen er ook in krassen of beschadigingen ontstaan. Maar dat heeft u nog eerder houtenvloer.

Het is gewoon verstandig en belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Met de juiste voorzorgsmaatregelen voorkomt u krasse en snelle slijtage van de PVC vloer.

Om krassen in een PVC vloer te vooerkomen kunnen wij u een aantal tips geven

 • Plaatst meubelviltjes onder de poten van uw stoel of bank.
 • Voorzie uw bureaustoel van wieltjes voor harde vloerbedekking, dit zijn zachte wielen die ook nog eens fijner rollen en minder geluid maken.
 • Voor zie uw intree bij de buiten deuren van een goede inloopzone. Het liefst twee stappen lang.
 • PS wist u dat wij ook inloopmatten kunnen leveren met uw bedrijfslogo er op!
 • Bescherm uw PVC vloer met een basisbehandeling om daarmee de vloer een extra beschermlaag te geven.

Astma en/of allergie

Het longfonds adviseert voor astmapatiënten het gebruik van harde vloerbedekking en adviseert zelfs specifiek laminaat- en PVC-vloeren. Doordat de toplaag van een PVC vloer niet poreus en geheel gesloten is kunnen stofdeeltjes zich niet hechten aan de vloer en wordt er dus eenvoudig met regelmatig stofzuigen een goed klimaat geschapen dat de luchtwegen vrij baan verleent.

FAQ Meubels

Jazeker, wij reinigen meubels op locatie. Wij maken graag een afspraak met u om te plannen wanneer het u uitkomt om uw meubels te reinigen. Na reiniging zijn uw meubels de volgende dag weer helemaal schoon en klaar voor gebruik.

Bijna wel. Onze meubelreiniging is voor bijna alle meubelstoffen geschikt. Wij reinigen alle meubels zoals: bankstellen en stoelen die voorzien zijn van synthetische, katoenen, wollen of microvezel stoffering. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet kan, en bij twijfel doen we een test op een stukje stof aan de achterkant van uw meubel.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het schoon, ons motto is niet voor niets: Geen vlek is ons te gek. Betreft het schoonmaken van meubels, kunt u denken aan vlekken zoals :

 • Thee vlekken.
 • Koffie vlekken.
 • Wijn vlekken.
 • Urine vlekken.
 • Vruchtensap.
 • Saus vlekken.
 • Olie- en vet vlekken.

Het maakt het team van GOP de Boer ook niet uit of de vlekken aan het oppervlak zitten en of hardnekkig zijn. Onze vlekken kampioenen krijgen alle vlekken uit uw bank, stoel of meubels.

Beetje flauw om te zeggen dat het afhangt van het weer, maar het ligt er natuurlijk wel aan in welke omgeving uw meubels staan. Indien u meubels normaal in een behaaglijke ruimte staan, waar ook wordt geventileerd dan zij uw meubels na één dag alweer droog en te gebruiken.

Het team van GOP de Boer werkt met een reinigingsmethode waarbij er zeer efficiënt wordt omgegaan met water om uw meubels weer schoon te krijgen. Het meeste water wordt weer opgezogen met onze machines. Hierdoor zijn uw meubels sneller droog.

De kosten van het schoonmaken van uw bank, stoel of ander gestoffeerd meubel kan verschillen per situatie en van het soort vlek. GOP de Boer maakt graag een afspraak om bij u langs te komen.  U kunt altijd een offerte opvragen via ons offerteformulier, en zelfs foto's mee sturen van uw meubel met vlekken. Dat geeft ons een beter beeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

FAQ Algemeen

Normaal gesproken niet. Onze mensen houden standaard de werkweek van maandag tot vrijdag aan. Mocht het nodig zijn dat het absoluut niet anders kan, dan vinden we samen altijd een oplossing.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.