Grindvloer reinigen?

Grindvloer reinigen is een must om de levensduur van de grindvloer te verlengen. Evenals andere vloeren is ook een grindvloer reinigen slijtage onderhevig.

Dieptereiniging grindvloer

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat het diepste vuil grondig uit de grindvloer wordt verwijderd. We behandelen de grindvloer voor met een speciaal reinigingsmiddel. Daarna spuiten we onder passende hoge druk heet water (afhankelijk van het materiaal) diep tussen het grind. Het water met de vervuiling wordt direct weer opgezogen.

Voor dieptereinigingen zetten wij onze Truckmount in. De Truckmount is een unit die we in een aanhanger hebben gebouwd. Vanuit de aanhanger rollen we een lange slang uit die we op een kraan aansluiten. De unit zorgt er vervolgens voor dat het water wordt verwarmd.

Bij deze reiniging injecteren wij heet water onder passende hoge druk op de grindvloer. Evenals bij de portable sproei-extractiemethode wordt het water ook met de Truckmount direct krachtig opgezogen. Voor we een dieptereiniging uitvoeren, controleren we eerst het type materiaal en de gradatie van de vervuiling. De voorschriften van de fabrikant zijn altijd leidend.

Voordeel grindvloer reiniging Truckmount

  • De droogtijd van de grindvloer is aanzienlijk korter dan met een portable sproei-extractiemachine.
  • Het vuile water wordt direct in de Truckmount opgevangen, waardoor het water op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.