Veelgestelde vragen over meubels reinigen

Jazeker, wij reinigen meubels op locatie. Wij maken graag een afspraak met u om te plannen wanneer het u uitkomt om uw meubels te reinigen. Na reiniging zijn uw meubels de volgende dag weer helemaal schoon en klaar voor gebruik.

Bijna wel. Onze meubelreiniging is voor bijna alle meubelstoffen geschikt. Wij reinigen alle meubels zoals: bankstellen en stoelen die voorzien zijn van synthetische, katoenen, wollen of microvezel stoffering. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet kan, en bij twijfel doen we een test op een stukje stof aan de achterkant van uw meubel.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het schoon, ons motto is niet voor niets: Geen vlek is ons te gek. Betreft het schoonmaken van meubels, kunt u denken aan vlekken zoals :

  • Thee vlekken.
  • Koffie vlekken.
  • Wijn vlekken.
  • Urine vlekken.
  • Vruchtensap.
  • Saus vlekken.
  • Olie- en vet vlekken.

Het maakt het team van GOP de Boer ook niet uit of de vlekken aan het oppervlak zitten en of hardnekkig zijn. Onze vlekken kampioenen krijgen alle vlekken uit uw bank, stoel of meubels.

Beetje flauw om te zeggen dat het afhangt van het weer, maar het ligt er natuurlijk wel aan in welke omgeving uw meubels staan. Indien u meubels normaal in een behaaglijke ruimte staan, waar ook wordt geventileerd dan zij uw meubels na één dag alweer droog en te gebruiken.

Het team van GOP de Boer werkt met een reinigingsmethode waarbij er zeer efficiënt wordt omgegaan met water om uw meubels weer schoon te krijgen. Het meeste water wordt weer opgezogen met onze machines. Hierdoor zijn uw meubels sneller droog.

De kosten van het schoonmaken van uw bank, stoel of ander gestoffeerd meubel kan verschillen per situatie en van het soort vlek. GOP de Boer maakt graag een afspraak om bij u langs te komen.  U kunt altijd een offerte opvragen via ons offerteformulier, en zelfs foto's mee sturen van uw meubel met vlekken. Dat geeft ons een beter beeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.