Wij zijn G.O.P de Boer ook wel Vloervernieuwing.nl


Experts in leggen & onderhoud van vloeren


Wij zijn G.O.P de Boer ook wel Vloervernieuwing.nl

Welkom bij G.O.P. de Boer, dé vertrouwde naam in vloerenleggen, vloeronderhoud en vloervernieuwing in Stadskanaal en omgeving. Met trots kijken we terug op 35 jaar waarin we zijn uitgegroeid van een eenmanszaak tot een middelgroot bedrijf met ongeveer 30 toegewijde medewerkers, een compact wagenpark en state-of-the-art machines. Bij G.O.P. de Boer staat vakmanschap en kennis van vloeren centraal.

Wij opereren ook onder de naam Vloervernieuwing.nl, en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van diverse vloertypen voor de zorgsector, het onderwijs, overheden, winkels, het midden- en kleinbedrijf en kantoren. Ons dienstenaanbod omvat niet alleen vloerenleggen en vloeronderhoud, maar ook inspecties, vochtmetingen en advies over het verlengen van de levensduur van vloeren.

Bij G.O.P. de Boer streven we naar totale klanttevredenheid. Daarom bieden wij na werktijd en in het weekend een 24-uursservicedienst aan voor het snel verhelpen van eventuele waterschades, klachten of andere calamiteiten.

Of u nu een zakelijke klant bent of een particulier, bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige vloeroplossingen. Ontdek de expertise van G.O.P. de Boer en ervaar de kwaliteit van vakmanschap in vloeren in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.

Service & vloeronderhoud

Vloervernieuwing.nl onderhoudt vloeren in diverse sectoren met inspecties en advies. Onze 24-uurs servicedienst staat paraat voor hulp na werktijd en in het weekend.

Video vloeronderhoud

 

De visie van G.O.P. de Boer

Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden. Dit geeft het bedrijf ook de nodige flexibiliteit om direct op onverwachte situaties te kunnen inspelen. Vloervernieuwing.nl is een organisatie, die erop is gericht oplossingen te creëren voor alle mogelijk uitdagingen omtrent vloeronderhoud.

Over opleiding & scholing

De onderneming streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel. Kwaliteit van onderhoud en renovatie begint immers bij vakbekwaamheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen Vloervernieuwing.nl doen we er alles aan om een duidelijk beleid omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen te handhaven. G.O.P. de Boer wil met het bedrijf vloervernieuwing.nl een belangrijke bijdrage leveren bij het terugdringen van milieuvervuiling.

Vloertype

  • Tapijt (óók tapijttegels).
  • Linoleum (marmoleum, artoleum).
  • Betonvloeren (met of zonder coating).
  • PVC en vinyl.
  • Houten vloeren en parket.
  • Natuursteen (marmer, graniet, travetin).
  • Siergrind.
  • Kurkvloeren.
  • Gietvloeren
  • Terazzo en granito.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.