In Haren een AB Eikenhouten Vloer gelegd

AB Eiken vloer gelegd in Haren

Voor een klant in Haren hebben wij onlangs een prachtige AB Eikenhouten vloer gelegd. De klant wilde graag een vloer die zowel modern als rustiek oogde, en koos daarom voor een AB Eikenhouten vloer vanwege de goede balans tussen deze twee stijlen.

Ons team van ervaren vakmensen begon met het zorgvuldig selecteren van de planken voor de vloer. Het was belangrijk om ervoor te zorgen dat de planken goed bij elkaar pasten qua kleur en noesten, om zo een uniforme uitstraling te creëren. Vervolgens hebben we de planken op maat gezaagd en gelegd.

Tijdens het leggen van de vloer hebben we extra aandacht besteed aan de afwerking. We wilden ervoor zorgen dat de vloer volledig vlak en naadloos was, en hebben daarom gezorgd voor een zeer nauwkeurige plaatsing van de planken. Vervolgens hebben we de vloer geschuurd, geolied en gepolijst om het een prachtige glans te geven en te beschermen tegen beschadigingen.

Het resultaat was een schitterende AB Eikenhouten vloer die perfect aansloot bij de wensen van de klant. De vloer gaf de ruimte een warme en uitnodigende uitstraling en was tegelijkertijd modern en tijdloos. De klant was erg tevreden met het eindresultaat en wij zijn trots op het vakmanschap dat we hebben kunnen leveren.

Wat is een AB Eikenhouten vloer?

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.