Wat voor PVC vloeren zijn er allemaal?

PVC-vloeren zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen vanwege hun duurzaamheid, eenvoudige installatie en onderhoud, en stijlvolle uitstraling. Hieronder worden de verschillende soorten PVC-vloeren beschreven:

  1. PVC-klikvloeren: PVC-klikvloeren zijn een van de meest populaire soorten PVC-vloeren omdat ze gemakkelijk te installeren zijn en kunnen worden geplaatst zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen en zijn een goede optie voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

  2. PVC-tegels: PVC-tegels zijn een andere veelgebruikte soort PVC-vloer die veel lijkt op keramische tegels of natuursteen. PVC-tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen worden geïnstalleerd met of zonder voeg. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

  3. Homogene PVC-vloeren: Homogene PVC-vloeren bestaan uit een enkele laag PVC-materiaal zonder enige extra lagen. Deze vloeren zijn duurzaam, geluiddempend en antislip, en worden vaak gebruikt in ziekenhuizen, scholen en andere openbare ruimtes.

  4. Heterogene PVC-vloeren: Heterogene PVC-vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen, waaronder een toplaag van PVC, een dragerlaag en een onderlaag. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kwaliteiten en zijn ideaal voor residentiële toepassingen.

  5. PVC-stroken: PVC-stroken, ook wel vinylstroken genoemd, lijken op houten planken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. PVC-stroken zijn duurzaam, waterdicht en eenvoudig te onderhouden, waardoor ze een goede keuze zijn voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

  6. Losliggende PVC-vloeren: Losliggende PVC-vloeren zijn een alternatief voor traditionele klikvloeren en kunnen zonder lijm worden geïnstalleerd. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren en zijn eenvoudig te vervangen en te verplaatsen.

  7. PVC-vloeren met textielrug: PVC-vloeren met textielrug hebben een zachte textielrug die extra comfort en geluiddemping biedt. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en zijn een goede keuze voor woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes waar comfort belangrijk is.

  8. Design PVC-vloeren: Design PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en texturen en zijn ontworpen om eruit te zien als natuurlijke materialen zoals hout, steen, beton en keramiek. Deze vloeren bieden de look van een natuurlijk materiaal zonder de kosten en onderhoudsvereisten.

  9. Antistatische PVC-vloeren: Antistatische

Heb je vragen over het leggen of onderhoud van een van de bovenstaande PVC vloeren, neem dan gerust contact met ons op.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.