FAQ - Algemene vragen aan vloervernieuwing.nl

Ja, bij G.O.P. de Boer verkopen we ook vloeren. Hoewel het misschien verrassend klinkt, staat G.O.P. de Boer vooral bekend om het leggen, onderhouden en herstellen van vloeren in de afgelopen 35 jaar. Als trotse dealers van diverse merken houten en pvc vloeren, kopen we rechtstreeks in bij de fabrikanten voor onze klanten.

Ondanks dat we (nog) geen fysieke winkel of showroom hebben, willen we onze focus op de verkoop van vloeren veranderen. Bent u op zoek naar een nieuwe houten of pvc vloer? Neem dan gerust een kijkje op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Hoewel niet al onze producten online staan, kunnen we u altijd voorzien van stalen, folders en offertes, zowel voor losse vloeren als vloeren inclusief professionele installatie.

Niet echt! Maar...

Aangezien onze focus voornamelijk op projectmatig werk ligt, hebben we geen fysieke showroom. Alle stalen zijn echter beschikbaar op aanvraag en worden met plezier volledig vrijblijvend naar u opgestuurd.

In onze bespreekruimte op onze locatie in Stadskanaal presenteren we de meest actuele vloersoorten. U bent van harte welkom om deze op afspraak bij ons te komen bewonderen.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het  contactformulier of bel 0599-650299.

Normaal gesproken niet. Onze mensen houden standaard de werkweek van maandag tot vrijdag aan. Mocht het nodig zijn dat het absoluut niet anders kan, dan vinden we samen altijd een oplossing.

Tijdens vakantieperiodes werken we regelmatig voor bedrijven en scholen, zodat we de vloeren kunnen aanpakken zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren.

Ja! Naast het renoveren van houten vloeren en parket kunt u bij ons ook terecht voor het leggen van deze vloeren, zowel een planken vloer als een traditionele parketvloer.

Bekijk hier ons overzicht van de soort vloeren die wij leggen.

De laatste trend in vloeren verschilt per regio en land, maar er zijn een aantal wereldwijde trends te onderscheiden.

Een belangrijke trend is duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Consumenten zijn steeds bewuster van hun ecologische voetafdruk en zoeken naar alternatieven die minder schadelijk zijn voor het milieu. Vloeren gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, kurk en zelfs gerecyclede materialen, worden steeds populairder.

Een andere trend is het gebruik van patroonvloeren en gedurfde ontwerpen. Consumenten willen hun vloer gebruiken als een manier om een statement te maken en om hun persoonlijke stijl uit te drukken. Denk hierbij aan tegelpatronen, mozaïeken, retro patronen en geometrische ontwerpen.

Een derde trend is de opkomst van luxe vinyltegels (LVT) en rigide core vinylplanken (SPC). Dit zijn vloeren die eruitzien als houten of stenen vloeren, maar veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker zijn. Deze vloeren zijn waterbestendig en kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Ten slotte is er een trend op het gebied van vloeren die gemakkelijk te installeren zijn. Er zijn consumenten die hun vloer zelf kunnen installeren zonder hulp van Vloervernieuwing.nl. Daarom worden klikvloeren en zwevende vloersystemen steeds populairder. Wilt u tocht liever hulp, neem dan contact met ons op.

Conclusie: duurzaamheid, persoonlijke stijl, gemak en onderhoudsvriendelijk zijn belangrijke trends in de vloerenindustrie.

Er zijn veel verschillende soorten vloeren beschikbaar, waaronder:

  1. Houten vloeren - massief houten vloeren, samengestelde houten vloeren, parketvloeren.
  2. Tegelvloeren - keramische tegels, porseleinen tegels, mozaïektegels.
  3. Stenen vloeren - marmer, graniet, leisteen, travertijn.
  4. Vinyl vloeren - luxe vinyltegels (LVT), vinylplanken, vinyltegels.
  5. Laminaatvloeren - laminaatvloeren die eruitzien als hout, tegels of steen.
  6. Betonnen vloeren - gepolijst beton, gezuurd beton, gekleurd beton.
  7. Tapijt - wand tot wand tapijt, tapijttegels.
  8. Natuurlijke vezelvloeren - bamboe, kurk, jute, sisal.
  9. Rubberen vloeren - rubberen tegels, rubberen matten.

Voor elk type vloer heeft Vloervernieuwing.nl een passende oplossing voor reiniging en/of onderhoud.

Flotex is een merknaam voor een type vloerbedekking dat bekendstaat om zijn duurzaamheid, hygiëne en comfort. Het materiaal is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Forbo en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire keuzes voor commerciële en residentiële vloerbedekking.

Kleuren en motieven

Flotex is verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen, waaronder effen kleuren, strepen en bloemenmotieven. Het is ook mogelijk om de vloer te voorzien van specifieke ontwerpen of logo's. Met name organisaties die hun merk willen uitdragen, kiezen voor deze mogelijkheid.

Duurzame vloer

Flotex is gemaakt van een combinatie van nylonvezels en polymeren die worden verwerkt tot een textielweefsel. Dit weefsel wordt vervolgens op dezelfde manier behandeld als tapijt, waarbij het op een rug van pvc wordt gelamineerd om een solide, naadloze ondergrond te creëren. Het resultaat is een vloerbedekking die eruitziet en aanvoelt als tapijt, maar veel duurzamer is en gemakkelijk te onderhouden.

Onderhoud Flotex

Flotex eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Omdat het materiaal waterbestendig is, kan het worden schoongemaakt met een vochtige doek of dweil zonder dat het risico loopt om te beschadigen. Voor hardnekkige vlekken of vuil kan een speciaal reinigingsmiddel worden gebruikt.

Bij de reiniging van Flotex wordt soms gebruikgemaakt van de truckmount methode. Dit is een krachtige manier om vloeren diep te reinigen en vuil te verwijderen. De truckmount is een mobiele machine die op een vrachtwagen is gemonteerd en die wordt aangedreven door een motor. Het maakt gebruik van een combinatie van heet water en reinigingsmiddel om vuil en vlekken uit de Flotex te verwijderen.

Tijdens het proces wordt een schoonmaakoplossing onder hoge druk in de vloerbedekking gespoten, gevolgd door een extractieproces om het vuil en het reinigingsmiddel te verwijderen. Dit zorgt voor een diepere reiniging dan traditionele methoden, waardoor de levensduur van de Flotex wordt verlengd en de vloer er langer als nieuw uitziet.

Vloer hygiëne

 

 

Een van de belangrijkste voordelen van Flotex: het is uiterst hygiënisch. De vloerbedekking is behandeld met een speciaal middel dat ervoor zorgt dat bacteriën en schimmels geen kans krijgen om te groeien. Dit maakt het een populaire keuze voor zorginstellingen, scholen en andere openbare ruimtes waar hygiëne van het grootste belang is.

Kortom, Flotex is een duurzame, hygiënische en comfortabele vloerbedekking die steeds populairder wordt in de commerciële en residentiële sector.

Wilt u Flotex laten reinigen en onderhouden, dan bent u bij Vloervernieuwing.nl aan het juiste adres!

 

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.