Zorggroep Meander

Zorggroep Meander biedt dag én nacht zorg voor overwegend ouderen in Oost-Groningen.

“Waarde toevoegen aan het leven van kwetsbare mensen. Zodat zij de ruimte hebben een eigen, waardevol leven te leiden. Dat is waar Zorggroep Meander voor staat.”

“Zorggroep Meander biedt in Oost-Groningen zorg thuis, behandeling en revalidatie en wonen bij ons. Ons werkgebied is Oost-Groningen. Dat omvat de gemeenten Veendam, Hoogezand-Sappemeer, Pekela, Menterwolde, Stadskanaal en Vlagtwedde. Wij hebben negen woonservice centra, woonzorg centra of revalidatiecentra. Bij Zorggroep Meander bieden ruim 2.200 medewerkers en 500 vrijwilligers jaarlijks zorg aan circa 3.750 cliënten.

Goed onderhouden en schone vloeren verhogen het woonplezier van onze cliënten. Derhalve hebben wij gekozen voor een professionele betrokken partij die ons voorziet in deze dienstverlening. Naast uitvoering van de werkzaamheden op de verschillende vloeren worden wij ook voorzien van advies omtrent het dagelijks onderhoud en biedt Vloervernieuwing.nl hulp bij de operationele interne planning van de werkzaamheden, waardoor de dagelijkse processen in onze huizen en centra zo minimaal als mogelijk worden verstoord.

Doelstelling is om de vloeren in goede conditie te houden met oog op visuele verzorging en duurzaamheid. Hierbij vinden wij in Vloervernieuwing.nl een goede partner met een duidelijke en transparante manier van communiceren.”

Tjakko Ploeger
Zorggroep Meander

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.