Onderhoud vloer bij Cordial in Winschoten

Winschoten bij Cordial houten vloer gereinigd - Osmo transparant Hardwax

Bij een klant in Winschoten hebben de houten vloer van onderhoud voorzien. De vloer is eerst goed gereinigd. Vervolgens is Osmo Hardwaxolie Transparant aangebracht. In Winschoten is hun oude vloer in een nieuw jasje gestoken.

Osmo Hardwaxolie

Osmo Hardwaxolie Transparant is een sneldrogende witte hardwaxolie voor houten vloeren. Dit onderhoudsmiddel is gemaakt van plantaardige oliën en gewassen. Doordat de hardwaxolie diep in het hout dringt, biedt het optimale bescherming aan het hout. De transparante kleur zorgt voor een ‘white wash’ effect.

Periodiek vloeronderhoud

Voor een optimaal resultaat dient Osmo Hardwaxolie Transparant één keer per kwartaal op een houten vloer te worden aangebracht. Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van vloeren, waardoor je lang plezier hebt van een prachtige houten vloer!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.