Inloopmat vervangen, tapijt & meubels gereinigd

tapijt tegels leggen en meubels gereinigd en geimpregneerd in Marsum

Bij G.O.P. de Boer Vloervernieuwing.nl zijn we niet alleen gespecialiseerd in het leggen van PVC-vloeren, maar ook in het renoveren en onderhouden van verschillende soorten vloeren. Onze expertise strekt zich uit tot zowel particuliere woningen als bedrijfsruimtes. Zo hebben we onlangs een project uitgevoerd bij het uitvaartcentrum in Marsum, waar we een aantal essentiële stappen hebben ondernomen om de vloeren en zitmeubels te vernieuwen en te verfraaien.

  1. Vervanging van inloopmatten door tapijttegels:

    • We hebben de oude inloopmatten in het uitvaartcentrum vervangen door nieuwe, duurzame tapijttegels. Deze tegels bieden niet alleen een warm welkom voor bezoekers, maar zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Zo blijft de entree er altijd verzorgd uitzien.
  2. Reiniging en impregnatie van stoelen en banken:

    • Ons team heeft met zorg en aandacht ongeveer 300 stoelen en banken gereinigd en geïmpregneerd. Dit proces zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van het meubilair. De stoelen en banken zijn nu beter bestand tegen vlekken, slijtage en vocht.

Waarom kiezen voor onze vloervernieuwingsdiensten?

  • Vakmanschap: Onze ervaren professionals zorgen voor nauwkeurige installatie en hoogwaardige afwerking.
  • Duurzaamheid: We gebruiken kwaliteitsmaterialen en technieken om vloeren en meubels te vernieuwen, zodat ze lang meegaan.
  • Stijlvol resultaat: Of het nu gaat om een uitvaartcentrum, kantoor of woonruimte, wij streven naar een stijlvol en verzorgd eindresultaat.

Vloeren en of tapijttegels extra beschermen? Zorgt dan voor een goed geplande inloopzone, een slimme investering die bijdraagt aan een schoner gebouw en de levensduur van uw vloer.

Gratis offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Bij G.O.P. de Boer Vloervernieuwing.nl staan we klaar om uw ruimtes te transformeren!

 

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Met 35 jaar ervaring is vloervernieuwing.nl van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal uw vertrouwde partner voor hoogwaardige entreematten en schoonloopzones. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve vuil- en vochtreductie in gebouwen, waardoor uw vloeren langdurig beschermd blijven.

Kies voor duurzame oplossingen en minimaliseer schoonmaakkosten. Vertrouw op onze expertise voor stijlvolle en functionele toepassingen, ideaal voor inloopzones in bedrijven, scholen of de zorgsector.

Of het nu gaat om deurmatten, ingangsmatten, vloermatten, ingangstapijten, inloopmatten, vuilmatten, binnenmatten, antislipmatten, schoonloopmatten, of buitenmatten, wij zijn uw specialist. Met name in Noord Nederland, waaronder Groningen, Drenthe en Friesland leggen en reinigen wij dagelijks inloopzones.

Ontdek de meerwaarde van G.O.P. de Boer voor uw bedrijf.

Bezoek onze pagina inloopzones Of vraag direct een offerte bij ons!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.