Tapijt reiningen school leek

Op een school in Leek hebben wij vele vierkante meters tapijt gereinigd.

Op een school voor voortgezet onderwijs is Leek hebben wij in opdracht van Van der Veen Projectinrichting Zuidbroek een groot aantal vierkante meters tapijt gereinigd. Tijdens het project is nieuw meubilair geplaatst en zijn een aantal vloeren vervangen.

Naast de vervanging van een aantal vloeren bestond de wens om ook een groot aantal vierkante meter tapijt te reinigen. Middels onze sproei extractie methode, in combinatie met specialistische vlekverwijdering, hebben wij de vloerbedekking gereinigd.

Op grote oppervlakken gebruiken wij hiervoor ons Truckmount machine; een grote reinigingsmachine die op basis van heet water en lucht de vloerbedekking volledig doorspoelt. Het resultaat is goed te zien op de foto's.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.