SVB Groningen vloer onderhoud!

Houten vloeren onderhouden. We zijn erg tevreden over de werkwijze van Vloervernieuwing.nl

“We hebben een erg mooie houten vloer in ons restaurant bij de Sociale Verzekeringsbank te Groningen. Het onderhoud van deze vloer heeft een aantal jaren in het pakket van onze vaste onderhoudsgroep gezeten. Door een Europese aanbesteding is het contract met deze onderhoudsgroep niet verlengd. De vraag hoe om te gaan met het onderhoud van de vloer in ons restaurant, was niet lastig te beantwoorden.

We zijn erg tevreden over de manier hoe Vloervernieuwing.nl te werk gaat. De medewerkers zijn correct, betrouwbaar, meedenkend, deskundig en geven tips om de vloer in prima conditie te houden tussen de onderhoudsbeurten in. Vandaar dat we graag zien dat Vloervernieuwing.nl het onderhoud van deze vloer in de toekomst mag blijven doen.”

Marcel Naberman
Sociale Verzekeringsbank Groningen

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.