Stichting Beheer Welzijn

Vloeronderhoud voor Brede-school De-Meerkant Oostwold

“Stichting Beheer Welzijn is een van de stichtingen die vallen onder de grote welzijnsinstelling Het Oude Ambt, werkzaam in Oost Groningen, inmiddels ondergebracht onder de Tinten Welzijnsgroep. Binnen de stichting voeren we de huisvestingszaken uit voor eigen en gehuurde panden , alsmede voor panden van derden.

Na veel jaren het behandelen van vloeren her en der te hebben laten uitvoeren en dan ook nog zonder plan en in onderdelen en fases, zijn we na diverse proefprojekten voor het merendeel van onze panden nu overgestapt naar Vloervernieuwing.nl, met als hoofdreden: er is ons vakkundig advies gegeven over onze vloeren, op basis van meerjarenonderhoud, waardoor we op termijn minder kosten hebben met beter onderhouden vloeren. Bovendien hoeven wij zelf minder tijd te besteden aan toezicht en controle.

Tevens is steeds het werk optimaal uitgevoerd en wordt het vertrek, ook qua meubilair, weer opgeleverd in de staat van voor de behandeling. Tenslotte zij vermeldt dat we ook prijsmatig – niet onbelangrijk – tevreden zijn.

Kortom; Vloervernieuwing.nl blijft ons ontzorgen!”

Henk Haan

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.