Stadskanaal houtenvloer geschuurd en behandeld met loba olie

Stadskanaal houtenvloer geschuurd en behandeld met loba olie iron

Een donkere vloer licht maken of een lichte vloer donker maken? Het is allemaal mogelijk.

Elke vloer vraagt om een andere aanpak. Dat maakt ons vak fantastisch! Als we een vloer leggen, stellen we meestal ook een onderhoudsplan op. In dit plan staat precies beschreven hoe jij de vloer het beste kunt onderhouden. Wij komen periodiek langs voor groot onderhoud. Hieronder verstaan we: schuren, lakken/oliën en/of reinigen, afhankelijk van het type vloer. Niets gaat boven optimaal onderhoud. Onderhoud is behoud!

Deze houten vloer (46 vierkante meter) hebben we geschuurd en vervolgens met een olie behandeld. In overleg met de klant is gekozen voor de kleur Iron van het merk Loba. Dit is een impregneerolie op basis van natuurlijke grondstoffen. De olie benadrukt het natuurlijke karakter van het hout en verlengt de levensduur van de vloer (verduurzaming).

Overweeg je jouw houten vloer lichter of donkerder te maken? Een van onze vloerspecialisten komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.