Grote vloeren snel egaliseren met de egalinepomp


Grote vloeren snel egaliseren met de egalinepomp

Grote vloer snel egaliseren met een egalinepomp in Stadskanaal

In deze prachtige oude woning in Stadskanaal bevond zich in de jaren '50 en '60 de Coöperatieve Boerenleenbank. Later was hier Apotheek Deen gevestigd. Momenteel dient het pand als woonhuis en ondergaat het een grondige renovatie van boven tot onder. De vloeren worden voorzien van vloerverwarming. Echter, omdat de betonnen vloer niet helemaal egaal was, is er eerst een bijna 2 centimeter dikke egaliseerlaag aangebracht. Deze egaline is met behulp van de Egaline Pomp aangebracht. Met deze efficiënte pomp kan G.O.P. de Boer tot wel 2000 vierkante meter vloer per dag egaliseren.

Na het aanbrengen van de vloerverwarming en een tweede dunne egaliserende laag, zal de vloer worden afgewerkt met een prachtige gietvloer. Zo wordt deze historische woning weer in ere hersteld!

De voodelen van egaliseren van vloeren met een egaline pomp

  • Tijdbesparing: Het verpompen van egalisatie spaart tijd en rugbelasting.
  • Kwaliteit en vlakheid: De egalisatie wordt gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een hoge vlakheid en constante kwaliteit.
  • Bereikbaarheid: Zelfs verdiepingen zijn met de slang bereikbaar.
  • Meer meters: Het aantal vierkante meters dat per dag verpompt kan worden, ligt boven de 2000 m², wat tevens gunstig kan zijn voor de prijs per vierkante meter.

Kortom, de egaline pomp is een efficiënte en praktische keuze voor grotere vloeren en complexe projecten.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.