Eiken lamelparket geschuurd en afgewerkt met olie

Eiken lamelparket geschuurd en afgewerkt met zwarte olie in Stadskanaal

Bij een particulier in Stadskanaal hebben we een eiken lamelparket vloer voorzien van een metamorfose. De vloer is niet meer te herkennen. Wie niet beter zou weten, zou zeggen dat we een nieuwe vloer hebben gelegd. Dit project is een mooi voorbeeld om te laten zien, dat een vloer niet altijd hoeft te worden vervangen.

Oude vloer in een nieuw jasje

Wat hebben we gedaan? De eiken lamelparket vloer hebben we helemaal blank geschuurd. Vervolgens hebben we het parket ingesmeerd met een zwarte olie. Nadat de olie is opgedroogd, is de afgewerkt met hoge mdf-stijlplinten. Op deze manier wordt een chique uitstraling gecreëerd.

Nieuwe vloer leggen?

Overweeg je een nieuwe vloer in je woning of op het werk te leggen? Voordat je de vloer eruit wilt halen, laat eerst een van onze vloerspecialisten langskomen. Er zijn vaak nog mooie alternatieven voor de oude vloer. Wij denken graag met je mee!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.