DKN in Assen Renovatie eiken vloeren en trappen

Renovatie eiken vloeren en trappen in het cultuurcentrum DKN in Assen

In volle gang is de renovatie van DNK Assen fase 6! We zijn druk bezig met het opknappen van eiken vloeren en trappen. Voor een prachtige afwerking maken we gebruik van de Pall X Pure en X 98 lak van Pallmann.

De Pall X Pure is een hoogwaardige, watergedragen lak die de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukt. Het zorgt voor een duurzame bescherming en een matte uitstraling. Ideaal voor vloeren en trappen die intensief gebruikt worden.

De X 98 lak van Pallmann staat bekend om zijn uitstekende slijtvastheid en krasbestendigheid. Het geeft een subtiele glans en beschermt het hout tegen dagelijkse belasting.

Bij Vloervernieuwing.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren en verfraaien van vloeren en trappen. Of het nu gaat om eiken, grenen, of een ander type hout, wij zorgen ervoor dat jouw ruimte er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.