PVC vloer leggen in woning in Groningen

In Groningen hebben we een woning van drie verdiepingen voorzien van een pvc-vloer met een bies.

In Groningen hebben we een woning van drie verdiepingen voorzien van een pvc-vloer met een bies. De stroken pvc en de biesjes zijn gelegd op een ondervloer van Fermacell. Door in alle ruimten dezelfde vloer te leggen, ontstaat er een mooi geheel.

PVC-vloer

Pvc-vloeren zijn flink in populariteit toegenomen. De afgelopen jaren is de kwaliteit sterk verbeterd en blijven er nieuwe designs op de markt verschijnen. Tegenwoordig is voor elk interieur, van industrieel tot landelijk, een passende pvc-vloer verkrijgbaar.

Voordelen pvc-vloer

  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Geluiddempend.
  • Slag- en slijtvast.
  • Waterdicht.
  • Geschikt voor keuken en badkamer.

Het gebruik van een Fermacell ondervloer heeft verschillende voordelen zoals:

  1. Geluidsisolatie: Fermacell ondervloeren hebben goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het contactgeluid tussen verdiepingen in een gebouw wordt verminderd.

  2. Stabiliteit: Fermacell ondervloeren zijn sterk en stabiel, waardoor ze geschikt zijn voor het leggen van verschillende soorten vloeren.

  3. Vochtbestendigheid: Fermacell ondervloeren zijn bestand tegen vocht en kunnen daardoor gebruikt worden in vochtige ruimtes.

  4. Duurzaamheid: Fermacell ondervloeren zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en hebben een lange levensduur.

  5. Eenvoudige installatie: Fermacell ondervloeren zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen daardoor snel geplaatst worden.

Meer informatie pvc-vloeren

Overweeg je een pvc-vloer in huis of op het werk te leggen? Neem voor vrijblijvende informatie of een offerte gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0599650299 of vul het contactformulier in.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.