Industriële reiniging van de betonvloer bij Simian in Groningen

Industriële reiniging van de betonvloer bij Simian in Groningen

Vandaag in opdracht van Simian de nieuwbouw van 17.000 stofvrij gemaakt. Een industriële reiniging van de betonvloer. Er was veel stof aanwezig op de vloer door de diverse bouwactiviteiten. De vloeren zijn allemaal machinaal gereinigd door middel van groot formaat schrob zuig machines. In totaal bedraagt de productie locatie van Simian nu 23.000m2! De grootste drukkerij van Nederland en dat is Groningen!

Voor online drukkerij Simian in Westerbroek mochten wij de betonvloer van 17.000 m2 in hun nieuwe bedrijfshal stofvrij maken. Na de bouw is veel stof achtergebleven. Het stof hebben wij middels industriële reiniging verwijderd. Het resultaat mag er zijn!

Een betonvloer (glad of ruw) reinigen is maatwerk. Dat is een van onze specialismen. Voordat we starten met reinigen, hebben we de vloer eerst geïnspecteerd. Vervolgens hebben we de gehele oppervlakte machinaal schoongemaakt met een opzit schrob-zuigmachine. Deze machine schrobt de vloer en zuigt het water direct op. Daarnaast heeft de machine een hoge manoeuvreerbaarheid, waardoor we de vloer ook bij muren en andere obstakels eenvoudig en efficiënt kunnen reinigen.

Simian behoort tot de grootste drukkerijen van Nederland. Deze online drukkerij is het moederbedrijf van Reclameland, Drukland en Flyerzone. Hoe mooi is het, dat dit bedrijf in het prachtige Groningen is gevestigd!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.