In Vries hebben we een tegelvloer vervangen door een houten vloer.

In Vries een eikenvloer gelegd van voorbereiding tot afwerking.

Deze vloer laten we overlopen in een reeds bestaande houten vloer. Om de nieuwe houten vloer te kunnen leggen dienen we eerst de bestaande cementdekvloer met diamant te schuren. Na het weghalen van de tegels zijn lijmresten en specie achtergebleven. Vervolgens hebben we beschadigingen uitgevlakt met reparatiemortel.

De bestaande houten vloer en ondervloer zijn getand om een aanheling te creëren. In de keuken is de vloer geschuurd en aangestreken. Daarna hebben we op de dekvloer een ondervloer van spaanplaten verlijmd. De ondervloer schuren we vlak, waarna we de eiken planken verlijmen en verspijkeren. In de tussentijd schuren we de bestaande houten vloer kaal en frezen we de vellingkanten uit.

Om de nieuwe vloer in de keuken naadloos over te laten lopen in de bestaande vloer in de woonkamer, dienen we eerst een aanheling te creëren. Daarna hebben we de gehele vloer opnieuw geschuurd. Vervolgens hebben we de kale vloeren geolied in de kleur 'Sand'. 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: verwijder niet 'zomaar' je bestaande vloer, omdat deze oud of beschadigd is. Of omdat je, zoals in Vries, overal in de woning graag dezelfde vloer wilt hebben. Voor elke vloer zijn mooie alternatieven.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.