In Stadskanaal een eiken mozaïek vloer hersteld.

Stadskanaal een Eiken vloer geschuurd en afgewerkt met 2k olie

Het herstellen van een eiken mozaïek vloer is een uitdagend project dat nauwkeurigheid en expertise vereist. In Stadskanaal hebben wij onlangs een dergelijk project afgerond, waarbij we een beschadigde eiken mozaïek vloer hebben gerestaureerd.

De vloer was door de jaren heen beschadigd geraakt en vertoonde scheuren en krassen. Ons team van ervaren vakmensen heeft de beschadigde delen van de vloer zorgvuldig verwijderd en vervangen door nieuwe eikenhouten delen die perfect bij de bestaande vloer pasten.

Vervolgens hebben we de gehele vloer geschuurd, geolied en gepolijst om het een nieuwe glans te geven en ervoor te zorgen dat de vloer er weer als nieuw uitzag. Tijdens het proces hebben we extra aandacht besteed aan de afwerking, om ervoor te zorgen dat de vloer volledig vlak en naadloos was.

De gerestaureerde eiken mozaïek vloer is een prachtige toevoeging aan de ruimte waarin deze zich bevindt. Het straalt klasse en elegantie uit en geeft de ruimte een warme uitstraling. Het was een eer om aan dit project te werken en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het behoud van dit unieke stukje vakmanschap.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.