Musselkanaal grenen vloer gerenoveerd & Hardwax

In Musselkanaal een Frans grenen vloer gerenoveerd en afgewerkt met Osmo Hardwax

In Musselkanaal hebben we een Frans grenen vloer mogen renoveren. De vloer hebben we eerst grondig geschuurd. Vervolgens hebben we grenen afwerklijsten (ook wel deklijsten of plinten genoemd) geplaatst en de vloer afgewerkt met Osmo Hardwax.

Voor het verkrijgen van een prachtig eindresultaat schuren we de vloer in drie schuurgangen. Eerst schuren we grof, vervolgens medium en daarna nog een keer fijn. 

Tijdens het grof schuren verwijderen we de oude afwerklaag (lak of olie). Tevens maken we het oppervlak egaal. Hierbij beginnen we altijd links in de ruimte en schuren we met de houtnerf mee.

Na deze eerste schuurgang schuren we de vloer 'medium'. Dit is nodig om de krasjes, die tijdens het grof schuren zijn ontstaan, te verwijderen. In tegenstelling tot de eerste schuurgang schuren we nu in de richting van de houtnerf.

De derde schuurgang is fijn schuren. Tijdens deze ronde checken we of alle restanten van de afwerklaag zijn verwijderd. Pas als de gehele vloer 'blank' is, zijn we klaar met schuren.

Dit project is weer een mooi voorbeeld van 'onderhoud is behoud'. Voor elke vloer die we leggen of aanbrengen, maken we een onderhoudsprogramma op maat. Uiteraard doen we dit ook voor vloeren die niet door ons zijn gelegd. Met het opstellen van een onderhoudsprogramma zijn we in staat om de levensduur van een vloer te verlengen. Dat is onze kracht!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.