In Muntendam een eiken houten vloer gerenoveerd

Muntendam een eiken houten vloer renovatie en voorzien van Pallmann laklaag

In Muntendam hebben we een uitgebreide houten vloerrenovatie uitgevoerd bij een particulier, waarbij we verschillende stappen hebben genomen om de vloer te vernieuwen en te verfraaien. De renovatie omvatte drie essentiële fasen, waarbij we begonnen met een grondige schuurbeurt om de vloer in optimale conditie te brengen.

Na het schuren hebben we de vloer behandeld met een hoogwaardige kleur, in dit geval de 2K Balanced Oak, waarmee we een verfijnde uitstraling creëerden die perfect paste bij de wensen van de klant. Na een droogtijd van 12 uur werd de eerste laklaag aangebracht, waarbij we de ultramatte variant kozen voor een strakke en moderne afwerking.

Vervolgens hebben we massief eiken plinten geplaatst, wat niet alleen een praktische functie heeft maar ook bijdraagt aan de esthetiek van de vernieuwde vloer. Ten slotte hebben we de laatste hand gelegd aan de renovatie door de tweede en laatste laklaag aan te brengen, ditmaal met Zero van Pallmann. Deze ultramatte lak biedt niet alleen een duurzame bescherming voor de vloer, maar zorgt ook voor een mooie en natuurlijke uitstraling.

Met deze uitgebreide vloerrenovatie hebben we niet alleen de levensduur van de vloer verlengd, maar ook een esthetisch aantrekkelijk resultaat bereikt. Voor een vloer die niet alleen vernieuwd is maar ook de tand des tijds kan doorstaan, biedt onze 2K-laktechnologie in combinatie met de expertise van ons team de perfecte oplossing.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.