Houten vloer renoveren in Gramsbergen

Houten vloer renoveren in Gramsbergen

Houten vloeren zijn in vele houtsoorten, kleuren en glansgradatie verkrijgbaar. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Door de vloer periodiek te onderhouden, zoals te laten schuren, heb je er jarenlang veel plezier van.

Zo ook een klant in Gramsbergen bij wie onze mannen een houten vloer mochten renoveren. De mannen schuren de planken zorgvuldig in meerdere fasen van grof tot zeer fijn. Als het oppervlak mooi egaal is, is het mogelijk om de planken af te werken. Hiervoor heeft de klant keuze uit oliën, lakken of hardwax. Olie geeft de houten vloer een natuurlijke, frisse uitstraling en beschermt tegen vuil, beschadigingen en vocht. Lak geeft een natuurlijke uitstraling en biedt een zeer goede bescherming bij een hoge gebruiksintensiteit. Hardwax beschermt de vloer, is waterafstotend, gemakkelijk schoon te maken en geeft een satijn glans.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.