In Haren (Harenerhof) siergrindvloer gereinigd met een Truckmount en PVC-vloer gelegd.

Grindvloer gereinigd met truckmount in Haren

Voor Harenerhof in Haren hebben we meerdere werkzaamheden mogen uitvoeren. De mannen hebben een siergrindvloer grondig gereinigd met een Truckmount. Dit is een krachtig reinigingsapparaat dat het water ook direct weer opzuigt.

Bij de hoofd- en zijentree zijn nieuwe inloopzones aangebracht. In gebouwen waar veel mensen komen, komt ook veel vuil van buiten mee naar binnen. Zand is de grootste boosdoener van krassen op een vloer. Goede inloopmatten zijn zeker een 'must'.

Daarnaast is in een kleedruimte een PVC-vloer van circa 7 m2 gelegd. Hier is gekozen voor een vloer van Designflooring. Designflooring staat bekend om hun natuurlijke uitstraling (hout en natuursteen) en kwaliteit. De vloeren zijn praktisch en duurzaam. Dat maakt deze PVC-vloer zeer geschikt voor een drukke (werk)omgeving.

Is jouw vloer ook aan onderhoud toe? Wil jij ook inloopmatten laten plaatsen? Onze adviseur komt graag bij jou over de vloer om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.