Harenerhof siergrindvloer gereinigd & PVC gelegd

Grindvloer gereinigd met truckmount in Haren

Voor Harenerhof in Haren hebben we verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Het team heeft een siergrindvloer grondig gereinigd met behulp van een Truckmount, een krachtig reinigingsapparaat dat tevens water direct opzuigt.

Bij zowel de hoofd- als zij-ingangen zijn nieuwe inloopzones geïnstalleerd. In gebouwen met veel bezoekers wordt vaak veel vuil van buiten naar binnen gebracht, waarbij zand de grootste boosdoener is voor krassen op de vloer. Kwalitatieve inloopmatten zijn dan ook essentieel.

Verder is in een kleedruimte een PVC-vloer van ongeveer 7 m2 gelegd. Hierbij is gekozen voor een vloer van Designflooring, bekend om zijn natuurlijke uitstraling (hout en natuursteen) en duurzaamheid. Deze vloeren zijn praktisch en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor drukbezochte (werk)omgevingen.

Is jouw vloer ook toe aan onderhoud? Overweeg je ook inloopmatten te laten plaatsen? Onze adviseur komt graag ter plaatse om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met je te bespreken.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.