Flotex reiniging bij Cosis met de truckmount

Groningen Flotex reiniging bij Cosis met de truckmount

Vloervernieuwing.nl heeft bij Cosis in Groningen een Flotext vloer gereinigd met de truckmount.

Flotex is een vloerbedekking die door veel bedrijven en instellingen wordt gebruikt vanwege de duurzaamheid en het gemak van reinigen. Echter, het is nog steeds belangrijk om periodiek een diepe reiniging uit te voeren om de vloer in topconditie te houden en de levensduur te verlengen. Vloervernieuwing.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerreiniging en gebruikt hiervoor de truckmount, een krachtige reinigingsmachine die tapijt, vloerkleden en Flotex grondig kan reinigen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het reinigen van Flotex niet hetzelfde is als het reinigen van tapijt. Flotex is een tapijtsoort dat gemaakt is van nylonvezels en vinyl, wat betekent dat het bestand is tegen water, maar toch stof en vuil kan vasthouden. De Flotex vloer kan grondig worden gereinigd door middel van de truckmount. Dit is een machine die warm water en reinigingsmiddelen onder hoge druk in de vloer spuit en vervolgens het vuil en water meteen weer opzuigt. Hierdoor wordt het vuil grondig uit de vezels verwijderd en is de vloer in een mum van tijd weer schoon en droog.

Het reinigen van Flotex met de truckmount heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden. Ten eerste is het een zeer efficiënte methode omdat het water en de reinigingsmiddelen diep in de vloer worden gespoten en vervolgens meteen weer worden opgezogen. Hierdoor wordt er minder water gebruikt dan bij traditionele schoonmaakmethoden en is de droogtijd veel korter. Bovendien wordt de vloer dieper gereinigd, waardoor het risico op schimmels en bacteriën wordt verminderd.

Een ander voordeel van het gebruik van de truckmount is dat het de levensduur van de vloer kan verlengen. Door de vloer regelmatig te reinigen met de truckmount blijft de vloer in topconditie en voorkom je dat vuil en stof zich ophopen in de vezels. Dit kan de vloer beschadigen en uiteindelijk tot vervanging leiden. Door de vloer regelmatig te reinigen met de truckmount kun je deze kosten besparen.

In conclusie, het reinigen van Flotex met behulp van de truckmount is een zeer efficiënte en effectieve methode om de vloer in topconditie te houden. Het is een snelle methode met weinig watergebruik en een korte droogtijd. Bovendien kan het de levensduur van de vloer verlengen en de kosten van vervanging besparen. Cosis is een professioneel bedrijf dat deze dienst aanbiedt en ervoor zorgt dat de Flotex vloer er als nieuw uitziet.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.