Vloerbedekking reinigen Gemeente Coevorden

Gemeente Coevorden

Vloerbedekking reinigen Gemeente CoevordenOnlangs hebben wij op het gemeentehuis in de gemeente Coevorden de vloerbedekking mogen reinigen. Het tapijt was vervuild. Door het intensieve gebruik was de vloerbedekking toe aan een onderhoudsbeurt.

Methodiek

Er is gekozen voor een diepe methode van reinigen, omdat de vervuiling plaatselijk zeer sterk aanwezig was. Sterke plaatselijke vervuiling bestaat in een kantooromgeving vaak uit koffievlekken. Vloervernieuwing.nl heeft perfecte oplossingen om koffievlekken te verwijderen.

Door de specialistische vlekverwijdering en de juiste communicatie ter plekke met de medewerkers van de gemeente Coevorden is het project zeer geslaagd.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.