Epoxy vloeren in scoutinggebouw Roden

Epoxy vloeren in scoutinggebouw Roden

De lokalen in het scoutinggebouw in Roden zien er weer als nieuw uit. We hebben de vloeren mogen voorzien van een hoogwaardig epoxy coatingsysteem. Hierdoor zijn de vloeren bestand tegen intensief en dagelijks gebruik.

Epoxy vloer

Epoxy is een gietvloer en is twee keer zo sterk als een betonvloer maar een stuk lichter. Deze slijtvaste vloer wordt naadloos gelegd en is vloeistofdicht. Daardoor is de vloer gemakkelijk schoon te houden. Je ziet de epoxy vloeren daarom veelal in fabrieken en voedselverwerkingsbedrijven.

Werkwijze epoxy vloeren

De bestaande vloeren in het scoutinggebouw zijn met diamant geschuurd en uitgeprepareerd. Vervolgens hebben we drie lagen hoogwaardige coating (epoxy) op de vloeren gestreken. Voor de lokalen is gekozen voor lichtgrijze tinten.

Meer weten?

Meer informatie over epoxy vloeren ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave in uw mailbox!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.