Massief Eikenvloer gerenoveerd in Gasselternijveen

Eiken vloer gerenoveerd in Gasselternijveen en V groef gefreesd.

In Gasselternijveen hebben wij deze mooie massief eiken vloer gerenoveerd. Waarbij we de totale vloer flink geschuurd hebben om de holle en bolle staande planken uit te vlakken!

Daarna hebben wij met onze professionele groevenfrees de Vellingskanten (V-groef) schoon gefreesd. Na schuren en frezen werken we de vloer af met een twee componenten olie in de kleur zilvergrijs.

De oorspronkelijk vloer blijft behouden maar door deze in een andere kleur af te werken, lijkt het alsof we bij de klant een nieuwe vloer hebben gelegd. Naast dat dit een duurzame oplossing is, bespaar je in de meeste gevallen ook geld.

Overweeg je een nieuwe vloer te leggen? Bekijk ook de mogelijkheden die je hebt met de bestaande vloer. Heb je een beschadigde vloer? Zitten er vlekken in het hout of tapijt? Vind je de kleur van de planken niet (meer) mooi? Voor ons is geen uitdaging te groot.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.