Grenen vloer gerenoveerd in de stad Groningen.

40m2 grenen vloer gerenoveerd in Groningen gelakt met Pall-X 333

Bij dit vloerrenovatieproject hebben we niet alleen de vloer geschuurd, maar ook de vellingkanten zorgvuldig uitgefreesd, waardoor we een gedetailleerde afwerking konden realiseren. Na het schuren hebben we de vloer behandeld met Pall-X 333, een hoogwaardige olie die niet alleen een beschermende laag biedt, maar ook de mogelijkheid biedt om de vloer later nog te lakken.

Het gebruik van Pall-X 333 draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van de vloer, maar biedt ook flexibiliteit in het afwerkingsproces. Als vervolgstap hebben we de Pall-X 333 afgewerkt met twee lagen Pall-X 98, een zijdeglans lak met een 2-componenten formule. Deze afwerking voegt niet alleen een prachtige glans toe aan de vloer, maar versterkt ook de beschermende eigenschappen, waardoor de vloer bestand is tegen dagelijkse slijtage en een langdurige uitstraling behoudt.

Ons team heeft zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloerrenovaties, waarbij we niet alleen rekening houden met het schuurproces, maar ook met de afwerking om een resultaat te bereiken dat voldoet aan zowel esthetische als duurzaamheidseisen. Of het nu gaat om het frezen van vellingkanten, het schuren van de vloer of het aanbrengen van de juiste afwerkingslagen, wij streven naar vakmanschap in elke stap van het renovatieproces.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.