Het waterschap is bijna klaar voor 2017

Waterdichte planning

Met name in tijden waar “hoog water” een actueel onderwerp lijkt, is het noodzakelijk om volgens een strakke planning te werken. In geval van “hoog water” is het voor het waterschap “alle hens aan dek”! Vooraf kritisch kijken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden was een must, resultaat is een waterdichte planning.

De werkzaamheden bij het Waterschap Noorderzijlvest in Groningen vorderen daarom ook gestaag. Naar aanleiding van een waterschade, veroorzaakt door een defect toilet, zijn wij begonnen met het verwijderen van de beschadigde vloerdelen.

Na het verwijderen van de beschadigde vloerdelen en het installeren en monteren van het nieuwe gedeelte houten vloer is het nu de beurt aan de resterende metrages op de verdieping om onder handen genomen te worden door Vloervernieuwing.nl.

Methodiek vloeronderhoud waterschap

Alle vloeren worden geschuurd in verschillende schuurgangen, vervolgens gevuld (naden en kieren), Trio-schuren en afwerken met 2K project Lak van Pallmann. De Pall X-98 is een perfecte lak voor het zware gebruik van de vloer op deze locatie.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.