Vloervernieuwing.nl aanwezig op beurs Bouwplan


Vloervernieuwing.nl aanwezig op beurs Bouwplan

Alles over bouwen, wonen & duurzaamheid

Ontdek alles wat je nodig hebt voor jouw (ver)bouwplannen op beurs Bouwplan, Thuis in Wonen, van 25 tot en met 27 januari 2024 in De Bonte Wever in Assen. Of je nu plannen hebt om je woning te verduurzamen, gaat (ver)bouwen of op zoek bent naar de nieuwste trends in (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid, deze beurs biedt het allemaal.

Ook onze vloerspecialisten van G.O.P. de Boer zijn aanwezig op de 27ste editie van beurs Bouwplan. Je treft ons aan op stand 233  Wil je een nieuwe gietvloer of houtenvloer laten leggen? Heb je een vloer die onderhoud nodig heeft? We vertellen tijdens en ook na de beurs graag over de vele mogelijkheden op het gebied van vloeren.

Do 25 januari 14:00 tot 21:30 Gratis parkeren

TRENDS
INNOVATIES
NIEUWE PROJECTEN
DUURZAAMHEID

Vr 26 januari 14:00 tot 21:30
Za 27 januari 10:00 tot 17:00

G.O.P. de Boer - Vloervernieuwing.nl uit Stadskanaal komt al meer dan 35 jaar bij particulieren, bedrijven en zorg- en (semi-)overheidsinstellingen in Gronigen, Drenthe of Friesland over de vloer.

Wij volgen de laatste trends in vloerproducten en investeren in jaarlijkse trainingen voor onze medewerkers om hen op de hoogte te houden van de nieuwste innovaties en technieken. Onze betrokken vakmannen werken met professionele machines, zoals stofvrije schuurapparatuur en hoogwaardige reinigings- en boenmachines.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van diverse vloeren, zoals gietvloeren, natuurstenen vloeren, tapijt en houten vloeren. Om lang plezier te hebben van een mooie vloer adviseren we onze klanten over schoonmaakproducten en stellen we onderhoudsprogramma's voor hen op.

Bij entrees realiseren we inloopzones, zoals hoogwaardige inloopmatten, droogloopmatten en/of schoonloopmatten. Hierdoor blijft de vloer niet alleen schoon, maar voorkom je ook krassen en slijtage. Wist je dat zand de grootste boosdoener voor een vloer is?

Ontdek de nieuwste trend in gietvloeren: Arturo Microcement!

Bij Vloervernieuwing.nl brengen we de laatste trends naar de beursvloer, en Arturo Microcement is onze nieuwste innovatie.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: Arturo Microcement, dé minerale, decoratieve afwerking voor vloeren en wanden. Deze afwerking is geschikt voor diverse omgevingen, zoals woningen, winkels, kantoren en horeca. Het vakmanschap komt duidelijk tot uiting in het resultaat, waardoor Arturo Microcement een robuuste, moderne uitstraling biedt, die elke vloer en wand uniek maakt!

Arturo Microcement is een waterbestendige systeem dat perfect is voor zowel droge als natte ruimtes, waaronder woonkamers, badkamers, keukens en toiletten. Kies uit twaalf trendy kleuren om de perfecte match te vinden die jouw interieur een warme of industriële uitstraling geeft. Laat G.O.P. de Boer uit Stadskanaal je assisteren bij de verwezenlijking van deze moderne en duurzame look.

Neem contact op voor meer informatie over Arturo Microcement en ontdek hoe wij jouw vloeren en wanden van een exclusieve upgrade voorzien!

Speerpunten van G.O.P. de Boer zijn

VLOEREN LEGGEN

Wekelijks nieuwe vloeren leggen, van chique eikenhouten visgraat tot moderne pvc en een gietvloer. Actief in Groningen en Drenthe.

VLOERONDERHOUD

De levensduur behouden van onder andere houten vloeren en tapijt middels periodiek onderhoud. Na een reinigingsbeurt of het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag ziet een vloer er weer als nieuw uit!

INLOOPZONES

Maatwerk entreematten en schoonloopzones leggen bij particulieren, bedrijven en zorg- en (semi-)overheidsinstellingen in Noord Nederland, zoals Groningen, Drenthe en Friesland. Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Breng je een bezoek aan beurs Bouwplan? Dan nodigen we je uit om onze stands te bezoeken.

 

 

Vloervernieuwing.nl aanwezig op beurs Bouwplan in Assen

Tijdens beurs Bouwplan in Assen laten we je graag onze expertise zien in Arturo microcement en inloopmatten. Kom langs bij onze stand 233 en laat je inspireren!

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.