VCA bedrijfscertificering nieuwe norm

  1. Met vlag en wimpel is G.O.P. De Boer weer geslaagd voor de VCA Bedrijfscertificering nieuwe norm. Onze opdrachtgevers kunnen erop rekenen dat wij het komende jaar werken volgens de geaccepteerde, uniforme checklist. Dat betekent dat wij de veiligheidsregels in acht nemen, risico's herkennen en indien nodig maatregelen nemen. We doen er alles aan om incidenten te voorkomen.

Onze werknemers bieden wij altijd een Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek (PAGO) aan. Tevens beschikken zij over een PBM-tas (persoonlijke beschermingsmiddelen), die naar elk project wordt meegenomen. De mannen zijn zich bewust van de gevaren op de werkplek, en dienen dan ook periodiek hun kennis bij te spijkeren. Daarnaast laten wij regelmatig onze machines, steigers en voertuigen keuren. Op deze manier hebben we een goede basis gelegd voor onze werknemers om projecten veilig uit te voeren.

Naast veiligheid staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets schrijven we altijd: onderhoud is behoud.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.