Vloeronderhoud voor de zorgsector

Wij begrijpen de specifieke behoeften van deze instanties!

Vloeronderhoud voor de zorgsector

Kernpunten vloeronderhoud Zorg

Vloervernieuwing.nl is sterk vertegenwoordigd in de Zorgsector, met onder andere ziekenhuizen, medische centra en verpleegtehuizen als klant. Wij begrijpen derhalve ook wat de kernpunten en aandachtpunten zijn bij deze instanties. Onze mensen zijn gewend om te werken in dit type omgeving. Naast reguliere zorg omgevingen zijn onze mensen bekend met:

  • Medische laboratoria.
  • Operatiekamers en Cleanrooms.
  • Gesloten afdelingen (PG, Somatiek).

Minimale verstoring primaire zorg

Vloervernieuwing.nl adviseert, regisseert en voert uit. Of het nu gaat om groot onderhoud, periodiek onderhoud of het verzorgen van preventieve maatregelen (inloopzones, viltglijders). Wij voeren onze werkzaamheden uit op een manier waarbij wij de processen van de klant (zoals het verlenen van zorg) zo min mogelijk verstoren.

Mooi verzorgd en verduurzaamd

Bij het onderhoud houden wij oog op de visuele uitstraling van de vloeren alsmede de duurzaamheid van de vloer (hoe maken wij de vloer zo rendabel mogelijk over een zo lang mogelijke periode). Onze kracht ligt hierbij in onze ervaring en de nazorg-onderhoudsinstructie die wij presenteren en indien gewenst controleren voor het dagelijkse onderhoud.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.