Vloeronderhoud voor het onderwijs


Inclusief gespecialiseerde reiniging van schoolgebouwen tijdens vakantieperiodes.


Vloeronderhoud voor het onderwijs

Optimaal vloeronderhoud voor onderwijsinstellingen, inclusief gespecialiseerde reiniging van schoolgebouwen tijdens vakantieperiodes.

Vloeronderhoud voor onderwijsinstellingen is een van de specialismen van Vloervernieuwing.nl. Als geen ander weten wij dan ook hoeveel deze vloeren te lijden hebben. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn we in staat om met een efficiënte, kostenbesparende, maar bovenal hygiënische werkwijze elke vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Duurzaam en professioneel

Periodiek vloeronderhoud in het onderwijs draagt bij aan duurzame leslokalen en werkruimtes, een laag ziekteverzuim en een professionele uitstraling. Daarnaast adviseren we om de vloeren regelmatig zelf te behandelen. Hiervoor hebben we speciale programma’s samengesteld die bijdragen aan de levensduur van de vloer.

Vloeronderhoud in de vakantie

Het onderhoud van linoleum en / of marmoleum vloeren van onderwijsinstellingen vraagt om een strakke, op maat gemaakte planning. De leslokalen worden dagelijks intensief gebruikt en zijn daarom onmisbaar. Als de instellingen vrij hebben, gaan onze ervaren vakmannen naar school om meters te maken. Op deze manier kan iedereen na de vakantie weer volop presteren in een fris leslokaal.

In heel Nederland komen we over de vloer bij:

  • Kinderdagverblijven
  • Instellingen in het basis- en voortgezet onderwijs
  • Middelbare scholen
  • Hogescholen
  • Universiteiten

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.