Reiniging van de vloer bij u thuis


Bij ons kun je rekenen op een dienstverlening van hoge kwaliteit.


Reiniging van de vloer bij u thuis

Met een rijke ervaring van 35 jaar in vloerexpertise, beschouwen wij onszelf bij Vloervernieuwing.nl met trots als ware vloerexperts. Sinds onze oprichting hebben we ons intensief gericht op de particuliere markt. Met onze brede ervaring en het toepassen van de nieuwste technieken streven wij ernaar om voor u de meest prachtige en goed onderhouden vloeren te realiseren.

Kiest u voor een reinigingsoplossing van Vloervernieuwing.nl, dan mag u rekenen op een dienstverlening van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om het renoveren van uw houten vloer, het impregneren van uw natuurstenen vloer, of het reinigen van uw vloerbedekking en meubels – wij hebben de expertise.

Onze dienstverlening ondergaat wekelijks strenge controles en keuringen, in lijn met onze strakke kwaliteitsstandaard. Naast onze vloerdiensten bieden wij ook een scala aan randproducten, waaronder inloopzones, reinigingsmiddelen en stoelglijders.

Wij adviseren en bieden een betaalbaar onderhoudsprogramma aan, omdat we begrijpen dat een nieuwe vloer een flinke investering is. Vloeren vormen immers de basis van elk gebouw.

Voor particulieren hebben we niet alleen een uitgebreid assortiment producten ter verfraaiing van vloeren, maar verstrekken we ook overzichtelijke informatie over de voor- en nadelen van deze producten. Zo maken we uw besluitvorming eenvoudiger en doelgerichter. Bij ons geen verrassingen: u weet niet alleen wat het resultaat is van een afwerking, maar ook hoe lang de droogtijd is en welke factoren hierop invloed hebben.

Vloervernieuwing.nl biedt een uitgebreid programma voor het onderhoud van elke denkbare vloer. Vertrouw op ons als hét adres voor vloeronderhoud.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.