Reiniging van de vloer bij u thuis

Met 25 jaar ervaring op de vloer durven wij ons oprecht vloerexperts te noemen. Vanaf de oprichting is Vloervernieuwing.nl dan ook erg actief op de particuliere markt. Met onze ervaring en het toepassen van de nieuwste technieken maken wij voor u de mooiste en best onderhouden vloeren mogelijk. Wanneer u kiest voor een reinigingsoplossing van Vloervernieuwing.nl mag u een hoge standaard van dienstverlening verwachten.
Of het nu gaat om het renoveren van uw houten vloer. Impregneren van uw natuursteen vloer. Of het reinigen van uw vloerbedekking en meubes.

Onze dienstverlening wordt naar aanleiding van onze strakke kwaliteitstandaard wekelijks gecontroleerd en gekeurd. Naast onze dienstverlening voorzien wij u natuurlijk ook in alle randproducten, zoals inloopzones, reinigingsmiddelen en stoelglijders.

Wij adviseren en leveren een goed onderhoudsprogramma tegen een betaalbare prijs. Gezien de forse investering die een nieuwe vloer met zich mee brengt, is onderhoud steeds belangrijker geworden. Vloeren zijn immers de basis van ieder gebouw.

Aanvullende producten voor de particulier

Wij bieden niet alleen een compleet assortiment producten ter verfraaiing van de vloeren maar ook een overzicht van de voor- en nadelen van de producten. Dit maakt uw besluitvorming eenvoudiger en doelgerichter. Het is niet alleen belangrijk voor u om te weten wat het resultaat is van een afwerking, maar ook hoe lang de droogtijd is en welke factoren hierop invloed hebben. Met deze informatie kom u als klant niet voor verassingen te staan.

Vloervernieuwing.nl heeft een uitgebreid programma voor het onderhoud van elke denkbare vloer. Hét adres voor onderhoud op uw vloer.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.