De Sterke punten van Vloervernieuwing.nl


De Sterke punten van Vloervernieuwing.nl

G.O.P. De boer

Al 35 jaar sterk in vloerwerk!

Met ruim 35 jaar vloerervaring, is Vloervernieuwing.nl dé vloerexpert. Wij begrijpen dat vloeren de basis vormen van elk gebouw en een investering waard zijn. Dankzij onze gespecialiseerde vakmensen, geavanceerde machines en nieuwste technieken garanderen wij niet alleen prachtige, maar ook uitstekend onderhouden vloeren. Vertrouw op de expertise van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal, powered by Vloervernieuwing.nl, voor professioneel vloeronderhoud en diverse vloerinstallaties die uw investering in topconditie houden!

G.O.P. De boer

Onderhoud: een goede investering

Vloervernieuwing.nl heeft een uitgebreid programma voor het onderhoud van elke denkbare vloer. Hét adres voor onderhoud van uw vloer. Wij bieden oplossingen voor met name de zakelijke markt, maar komen ook bij particulieren over de vloer. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

G.O.P. De boer

Alles onder één dak

Wij bieden niet alleen een compleet assortiment producten ter verfraaiing van de vloeren, maar ook een overzicht van de voor- en nadelen van de producten. Dit maakt uw besluitvorming eenvoudiger en doelgerichter. Het is niet alleen belangrijk voor u om te weten wat het resultaat is van een afwerking, maar ook hoe lang de droogtijd is en welke factoren hierop invloed hebben. Met deze informatie komt u als klant niet voor verrassingen te staan.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.