Belakos Monastro visgraat XL 92

De Monastro is een nieuwe serie PVC-vloeren van Belakos, die zich onderscheidt door een uitgebreid palet aan kleuren en een grotere variatie aan patronen per vloer.

Belakos Monastro met nog meer houtdessins!

De nieuwe collectie Monastro van Belakos kenmerkt zich door prachtige nieuwe kleuren, waaronder ook trendy donkere PVC vloeren. De collectie omvat 36 unieke planken voor visgraatvloeren en 12 unieke planken voor rechte vloeren.

Nieuw in deze serie! Maar liefst 36 unieke houtdessins op de PVC-planken voor de visgraatmodellen en 12 unieke houtdessins voor de rechte modellen. Door meer unieke houtdessins toe te passen, is de kans kleiner dat patronen zich herhalen. De vloer oogt daardoor nog natuurlijker. De unieke houtdessins zijn in superscherpe prints op de planken aangebracht en geven de vloer de uitstraling van een echte houten vloer.

Aangezien onze focus voornamelijk op projectmatig werk ligt, hebben wij geen fysieke showroom. Alle stalen zijn echter beschikbaar op aanvraag en worden met plezier volledig vrijblijvend naar u opgestuurd.

In onze bespreekruimte op onze locatie in Stadskanaal presenteren wij de meest actuele vloersoorten. U bent van harte welkom om deze op afspraak bij ons te komen bewonderen.

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier! Of bel 0599650299

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.