Betonvloer PU coating Hoogkerk

Woning in Hoogkerk betonvloer voorzien van pu coating

In deze nieuwbouw woning in Hoogkerk hebben wij een transparante PU coating aangebracht op de monoliet afgewerkte betonvloer. De wens van de klant was om de stoere uitstraling van het beton in het zicht te houden. Zou de vloer niet behandeld worden, dan is deze erg gevoelig voor vlekken en ander vuil. Ondanks de monoliet afwerking blijft beton een minerale ondergrond die gevoelig is voor vlekvorming en vuil.

Door het aanbrengen van een transparante PU coating op het beton blijft de uitstraling van de vloer in tact en wordt deze beschermd tegen vuil en andere viezigheid. De PU coating heeft een mooie matte uitstraling en zorgt ervoor dat de betonvloer een mooie egale uitstraling krijgt.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.