Vloervernieuwing FB Pixel

Tapijt reinigen na waterschade

Waterschade? Met behulp van onze Tuckmount ruimen wij binnen mum van tijd de waterschade op!

Naar aanleiding van heftige regenval in de maand mei van 2018 is er waterschade ontstaan op golfclub de Semslanden te Gasselte. In het gebouw van deze prachtige club bevindt zich een kelder. In de kelder vinden we de kluisjes, een aantal kantoren en kleedkamers. Naar aanleiding van de forse regelval is het regenwater naar binnen gelopen en dit heeft ervoor gezorgd dat de vloerbedekking onder water is komen te staan.

Met behulp van onze Tuckmount ruimen wij binnen mum van tijd de waterschade op. Door het hoge vermogen en de zuigkracht van de machine is het mogelijk om grote hoeveelheden water binnen korte tijd te verwijderen. Als de vloerbedekking weer droog is reinigen wij deze nadien zodat het tapijt weer mooi schoon is een geurvrij.

Renovatie, onderhoud of een vloeren laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met het zelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.