Ondervloer egaliseren voor PVC-vloer bij Ratering Isolaties in Buinerveen

Voor Ratering Isolaties in Buinerveen vloeren geëgaliseerd en pvc vloer leggen en verlijmen

Om een pvc-vloer strak te leggen, is het van essentieel belang dat de ondervloer egaal en schoon is. Oneffenheden in de ondervloer blijven zichtbaar. Daarnaast buigt pvc een beetje mee, omdat de stroken pvc op de ondervloer worden verlijmd. Bij Ratering Isolaties in Buinerveen hebben we dan ook eerst de ondervloer volledig geëgaliseerd en schoongemaakt.

Ondervloer dikke en dunne pvc-vloer

Voor een dunne PVC-vloer met een dikte van circa 2 à 3 millimeter moet de ondervloer aan hogere voorwaarden voldoen dan bij een dikke pvc-vloer. Hoe dikker en harder de PVC-stroken zijn, hoe minder oneffenheden door de vloer te zien is. De ondervloer moet volledig vlak, droog, scheur-, vet en stofvrij zijn en een hoge hardheid hebben. Een niet volledige droge ondervloer gaat bewegen, waardoor de pvc-vloer kan vervormen of zelfs losraken. Daarnaast moet de vloer schoonzijn, omdat op een stoffige en vettige ondergrond de lijm niet blijft plakken.

PVC-vloeren worden een grote trend in 2019. De vloer past in elk interieur en is dan ook in verschillende soorten (kleur en design) en diktes verkrijgbaar. Voor advies over PVC-vloeren komen we graag bij u langs! Neem gerust contact met ons op.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.